Otkriven recept pasulja iz JNA!

Zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, svi sada mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SRBA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BG

    18. februar 2016 | 04:53

    OVO SU LUPETANJA. UKUS PASULJA ZAVISI OD KOLICINE VODE U KOJOJ SE KUVA I NISKE TEMPERATURE. VOJNICKI PASULJ JE UKUSAN ZATO STO SE KUVA NA CETIRISTOTINE ILI PETSTOTINA LITARA VODE, NA TEMPERATURI OD 70 ILI 80 STEPENI, I TO MU DAJE SPECIFICAN UKUS . SVE OSTALO SU URBANE LEGENDE

  • Reele

    17. mart 2013 | 12:15

    Al se nekad dobro prdelo...BASh

  • SRBA

    13. mart 2013 | 19:54

    E DIVOTA!!!TO JE NAJLEPSA VEST ZA NAS BIVSE VOJAKE!!!HVALA PUNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA