Novinarku jurili po Radanu jer je ušetala u tuđu njivu!

Policija je sinoć na Radan planini oko pola sata zadržala novinarku Ljiljanu Danilović iz Kuršumlije zbog prijave jednog meštanina sela Đake da "neovlašćeno" snima panorame i da je "ušetala na njegovu livadu"

  • 0

Novinarka "B92" i novinske agencije Beta Ljiljana Danilović iz Kuršumlije sinoć je zadržana na Radan planini od strane policije oko pola sata zbog prijave meštanina sela Đake, Radomira Tijanića, da "neovlašćeno“ snima panorame i da je "ušetala na njegovu livadu“.

Policija je tom prilikom pregledala snimljeni materijal i utvrdila da "ništa zabranjeno nije snimljeno".

- Dogodilo se kao u filmu 'Balkanski špijun', meštanin me optužio da navodno neovlašćeno snimam predele Radan planine i antenski stub. Nakon kraće raspravke, izvukao je motorolu i slučaj prijavio policiji u Kuršumliji, Beogradu i Prokuplju, ali i pripadnicima Žandarmerije. Pošto smo se do kasno zadržali na toj planini, za nama su se dali u potragu sa džipovima pripadnicima policije i Žandarmerije. Scena je zaista bila neprijatna, ali i tragikomična jer nikako nisam uspela da objasnim tom meštaninu da ništa 'zabranjeno' nisam snimala - kaže Danilovićka.

Pored novinarke, na terenu su bili i direktor "Radan klastera" Radovan Tanaskovića, direktor kuršumlijske Direkcije za izgradnju Goran Đorđević i inženjer za puteve te direkcije Nataša Đurović.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA