SREĆAN PUT! Tijana odletela na operaciju u Hjuston

Tijana Ognjanović otputovala je na operaciju srca specijalizovanim medicinskim avionom kompanije "Oranž avijejšn" u pratnji majke Jelene i kardiologa iz Instituta za majku i dete

  • 4

Osmogodišnja Tijana Ognjanović odletela je za Hjuston na operaciju srca specijalizovanim medicinskim avionom kompanije "Oranž avijejšn" u pratnji svoje majke Jelene Ognjanović i kardiologa iz Instituta za majku i dete dr Sergeja Prijića.

U Dečjoj bolnici u Hjustonu otpočeće niz ispitivanja i priprema za transplantaciju srca, koja je jedini način da se spase njen mladi život.

Kako je ranije saopštila Fondacija princeze Katarine, koja je organizaciono podržala odlazak male Tijane na lečenje, po preporuci Tijaninog dugogodišnjeg lekara prof. dr Jovana Košutića, kardiologa u Institutu za majku i dete, zdravstveno stanje male Tijane zahteva prevoz specijalizovanom medicinskom avio-kompanijom koja će, osim neophodne medicinske opreme unutar samog aviona i medicinskog osoblja, leteti na "nivou mora", što iznosi 3.000 metara.

Podsetimo, kako je za Telegraf rekla Bareda Vong, koordinator za pacijente u dečjoj bolnici "Teksas" u Hjustonu, operacija male Tijane će biti složena.

(Telegraf.rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duladula

    12. april 2013 | 14:28

    Srecan ti put, srecan dolazak u bolnicu, kao i oporavak. Budi hrabra, sto vec i jesi, a mi te cekamo.

  • Nislija

    12. april 2013 | 14:24

    Sloga je pomogla.srbi opametimo se ,kao sto smo sad.

  • Aleksandar KM

    13. april 2013 | 13:25

    Dó brzog ozdravljenja,pomozi Boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA