LEPA NASLEDNICA: Ovo je unuka Margaret Tačer! (FOTO) (VIDEO)

Po poslednjoj želji nekadašnje predsednice Konzervativne partije, njena unuka Amanda imala je centralno mesto na sahrani, kojoj javnost već predviđa uspešnu političku karijeru

  • 3

Na sahrani Margaret Tačer, osim premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona, govorila je njena unuka, koju je javnost već počela da naziva naslednicom Gvozdene ledi, upoređujući je sa njenom bakom.

Amanda Tačer (19) govorila je u Katedrali Svetog Pavla na sahrani svoje bake pred dve hiljade okupljenih, među kojima je bila kraljica Elizabeta II, kao i bivši premijer Toni Bler i drugi uvaženi svetski zvaničnici. Mlada Amanda, koja se tek upisala na fakultet, obratila se publici zadivljujućim samopouzdanjem i staloženošću.

Po poslednjoj želji njene bake, Amandi je dato centralno mesto na ceremoniji, jer nije učestvovala na sahrani dede. Denis Tačer preminuo je 2003. godine kad je tinejdžerka imala samo devet godina, tada se okupljenima obratio njen stariji brat Majkl.

Amanda je na sahrani Gvozdene ledi čitala Dela apostolska, tačnije delove pisma Svetog Pavla upućenog Crkvi efeškoj VI, pasus 10-18.

Obučena u crni kaput i haljinu, sa šeširom i nizom belih bisera oko vrata, govorila je sa tolikom sigurnošću da je izgledalo kao da tekst zna napamet.

Ubrzo po završetku govora na društvenoj mreži Tviter ljudi su počeli da analiziraju njen nastup karakterišući njeno držanje kao čelično.

Tinejdžeri Majkl i Amanda jedini su unuci - naslednici Tačerove koji žive u Teksasu u Sjedinjenim Američkim Državama sa majkom.

Pogledajte video:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nedzad

    19. april 2013 | 07:12

    U pravu su da je ova lepa, Britanke kao ubedljivo naj ruznije devojke u jevropi, isticu sasvim prosecnu lepotu kao sto je ova, jer nemaju mnogo lepih devojaka. U glavnom su pirgave, buckaste i ruznjikave. A tek ponasanje.. tvrdim da su grneralno zapustene, bahate i nekulturne.

  • Mici

    18. april 2013 | 20:15

    Reptilka na babu

  • The X Files

    19. april 2013 | 01:25

    Nek mi ne zamere,ali pocepo bi je ko Djilas DS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA