Dvoje dece držali tri godine u prljavom podrumu

Otac i maćeha dece, koji su u pritvoru, saslušani su 20. aprila zbog nasilja nad maloletnicima, nebrige o deci i uskraćivanja hrane

  • 0

Otac i maćeha su držali dvoje dece, dečake od 10 i 12 godina, tri godine u prljavom podrumu u predgrađu Pariza, preneli su danas francuski mediji.

Deca su boravila u prostoru bez vode, struje i toaleta i bila im je ograničavana hrana. Na kraju je stariji dečak prijavio maltretiranje policiji.

Otac i maćeha dece, koji su u pritvoru, saslušani su 20. aprila zbog nasilja nad maloletnicima, nebrige o deci i uskraćivanja hrane. Deca su bila i žrtve nasilja, čiji stepen tek treba da se utvrdi.

Maltretiranje dece je, kako se pretpostavlja, počelo kada ih je napustila majka narkomanka i došla maćeha, 44-godišnja žena bez posla.

Maćeha, takođe, ima dva sina, jednog od sedam godina i drugog od 17, koji, prema saznanjima francuskih medija, nisu bili maltretirani.

Da bi opravdao maltretiranje svoje dece, otac, 39-godišnji vodoinstalater, rekao je da su njegovi dečaci nepodnošljivi i da sve pred sobom lome.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA