Džohar Carnajev bio nenaoružan u trenutku hapšenja, a završio polumrtav u bolnici! (VIDEO)

Nadležni su prvobitno izjavili da je optuženi razmenjivao vatru sa snagama reda više od jednog sata, pre nego što je uspešno uhapšen

  • 0

Dva zvaničnika američke vlade kažu da je jedan od dvojice osumnjičenih za bombe na Bostonskom maratonu, mlađi Džohar Carnajev (19), bio nenaoružan u trenutku kada ga je policija uhapsila u čamcu u susedstvu Votertaun u Bostonu, prošlog vikenda.

Nadležni su prvobitno izjavili da je optuženi razmenjivao vatru sa snagama reda više od jednog sata, pre nego što je uspešno uhapšen.

Nadležni, koji su želeli da ostanu anonimni pošto nemaju dozvolu od svojih nadređenih da govore za medije, kažu da su istražitelji otkrili 9-milimetarski ručni pištolj za koji se veruje da je pripadao Tamerlanu Carnajevu, na mestu gde je ubijen policajac u noći kada je počela potera za Čečenima.

Navodno, Džohar je bio ranjen pre nego što je pobegao.

Oni sada kažu da pištolja niti bilo kakvog drugog oružja nije bilo u čamcu.

Juče smo pisali o svim "rupama" zvanične priče, o tome da je Tamerlan preminuo od rana zadobijenih u sukobu sa policijom (bio je živ i zdrav i hodao je nag bez ikakvih vidljivih rana u trenutku hapšenja), pa do činjenice da je i Džohar bio bez ikakvih vidljivih rana kada je priveden, i hodao.

Ako nije bio naoružan, postavlja se pitanje kako je došlo do toga da nije u stanju da govori, već sa tužiocem komunicira pisanim putem.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA