NOĆ KNJIGE: Više od 50.000 naslova, popusti, pokloni i druženje s piscima

Cilj manifestacije koja će se održati 14. juna od 18 do 24 časa je popularizacija knjige i čitanja, a brojka od 45.000 posetilaca za samo šest sati ukazuje na to da su očekivanja više nego opravdana

  • 0

Tradicionalna manifestacija "Noć knjige" osmi put zaredom održaće se 14. juna od 18 do 24 časa. Organizatori i ovogodišnje manifestacije su izdavačka kuća "Laguna" i knjižarski lanac "Delfi".

Kampanja za osmu "Noć knjige" obuhvatiće knjižare "Delfi" na čak 14 lokacija u Beogradu i u još 10 gradova u Srbiji: Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici i Kruševcu.

Cilj manifestacije pokrenute 2009. godine je popularizacija knjige i čitanja, a brojka od 45.000 posetilaca za samo šest sati ukazuje na to da su očekivanja više nego opravdana.

Pored ponude više od 50.000 naslova i ove godine posetiocima će biti ponuđeni fantastični popusti, raznovrsni performansi, pokloni, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima. No, to je samo deo iznenađenja.

Povodom "Noći knjige" biće objavljeno i specijalno izdanje "Lagunin kvartalni katalog" i to u početnom tiražu od 45.000 primeraka. Štampani tiraž biće deljen posetiocima "Noći knjige", a elektronsko izdanje biće poslato i svim članovima Laguninog "Kluba čitalaca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA