Kakva je sudbina ćevapa u EU?

Predstavnici rumunske Vlade u Briselu odlučili su da preduzmu korake kako bi pokušali da zaštite ovo jelo predlogom da se svrsta u kategoriju tradicionalnih proizvoda

Komentari

  • Ivan

    9. maj 2013 | 17:27

    Ne lupaj i ti. Brisel diktira sta i kako. Hrvati ce sad morati da stanu sa proizvodnjom maslinovog ulja itd, da ne ugroze Spaniju, Grcku.... Nauci sta je konzervans. Nije samo kesica na kojoj pise konzervans. Bosiljak je isto konzervans, mozda je pp tvom misljenju otrovan? U Americi je isto sve "zdravo", zato i izgledaju kao svinje. Da nema azijske kuhinje, bruka...

  • Nasud07

    9. maj 2013 | 15:52

    Daj ne lupaj! Trenutno u Metrou u Austriji na akciji ćevapi ali bez konzervansa. Sasvim je normalno da se zabrani otrov u proizvodu koji se stavlja u promet. Ti ako hoćeš možeš kući praviti ćevape sa sumpornom kiselinom i jesti, niko se za tobom neće okrenuti. Možeš klati svinju kući,peći rakiju,praviti ajvar.. i šta već još ali ako hoćeš to prodavati onda poštuj standarde.

  • dalibor

    9. maj 2013 | 14:07

    To je EVROPSKA UNIJA! Doslo je vreme da moramo i da pitami Brisel sta mozemo da jedemo kod nase kuce a sta ne mozemo! To je demomratija unije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA