Sladoled od rakije hit u Belom Manastiru!

- Ne služimo ga maloletnim osobama, a oni stariji su oduševljeni - objašnjava poslastičar Ismet Alija, tvorac ovog autentičnog proizvoda

  • 0

Od pre dan-dva belomanastirska poslastičarnica "Galerija No.1", tačnije njen vlasnik Ismet Alija, osmislila je novi proizvod. Reč je o sladoledu od viljamovke koji je u trenu osvojio mušterije. One punoletne, naravno.

- Ne služimo ga maloletnim osobama, a oni stariji su oduševljeni - priča Alija, među Belomanastircima mnogo poznatiji kao Iso.

On objašnjava kako mu je želja bila da svojim gostima ponudi nešto po čemu je Baranja poznata, za početak na bazi jedne od najcenjenijih rakija koju proizvodi nekoliko ovdašnjih proizvođača tog žestokog pića.

- Od kugle sladoleda sigurno se niko ne može napiti. Čak ni od dve - komentariše Iso, objašnjavajući kako za izradu četiri litre sladoleda koristi približno 4,5 decilitra viljamovke.

Baza sladoleda je, kaže, kruška, koja u kombinaciji s rakijom viljamovkom daje izuzetan ukus. To su potvrdili i njegovi gosti.

(Telegraf.rs / Izvor: Nadlanu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA