NIS i IDEA: Superkompanije za "Super karticu" (FOTO)

Dve velike kompanije pokrenule multipartner lojaliti program "Super kartica", što će potrošačima koji kupuju na njihovim pumpama i u prodavnicama pružiti mnoge pogodnosti i popuste

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika pera
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladan

    31. maj 2013 | 17:30

    VAZNO UPOZORENJE-PROCITAJTE OBAVEZNO!!! Dve nedelje koristim Super karticu i vec su uspeli da me pokradu za oko 160boda. Kako? Bodovi se dobiju samo ako trgovac gde kupujete provuce Vasu Super karticu.Ako je ne provuce-BODOVA NEMA! Na mom nalogu nisu prosla tri racuna od prosle nedelje sto je ukupno oko 8000din. ili 160boda. Zvao sam na broj koji je ostavljen za kontakt i naravno nista nisam uradio,moji bodivi ih nema i nece ih biti. Odlucio sam da pokusam ovako i upozorim sve da ne nasedaju na ovu LAZNU super karticu. Da li je iz direkcije stiglo da ne provlace uvek kartice ili su radnici sami smislili kako da na Vas racun provuku svoju karticu,ne znam,ali dobro otvaraje oci.Gledajte i pratite trgovca,ako je to uopste moguce.Maheri su oni opasni.Gledajte da li provlace pored aparata ili u samom aparatu,da li skeniraju....ustvari ne znam vise gde treba da gledate a da ne budete pokradeni :( Obavezno cuvate racune iako ni to nije garancija da cete za Vasih 15.0000din. dobiti tih 300din. ili ce Vam za 300din. biti potrebno 1500000000din. SRAM VAS BILO svi vi iz Idee i Nisa. Od mene toliko vracam se u Dis i netreba mi vasih 300din. Cao!

  • kk

    24. maj 2013 | 21:01

    NIS otpušta radnike, zapošljava robove koji rade za 20000 preko lizing firmi,ne plaća prekovremeni rad, dnevnice za službeni put, smanjuje plate, dok menadžeri uzimaju bonuse više od 10000 eura!

  • Nevena

    24. maj 2013 | 15:57

    Za Dragana: Ja poznajem ljude koji su radili ili rade u NIS-u i na osnovu toga sam donela zaključak (imovina, stanovi, automobili, letovanja itd) ja radim u GSP-u Beograd i verujte da je i 60000 din. za nas zaposlene velika plata a što se tiče te situacije nije mi poznato i ne mogu da verujem da sa tolikim profitom ima takvih dešavanja, sudim po prošlom vremenu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA