Katolički sveštenici naručili sopstveno ubistvo!

Za dvojicu ubijenih sveštenika iz Kolumbije tužilaštvo tvrdi da su iznajmili ubice jer je jedan od njih bolovao od AIDS-a

  • 0

Kolumbijsko tužilaštvo tvrdi da su dva sveštenika koji su nađeni mrtvi pre godinu dana unajmili plaćene ubice da ih ubiju. Tužioci tvrde da su se sveštenici odlučili na samoubistvo pošto je jednom od njih dijagnostikovana sida, ali su unajmili plaćene ubice jer nisu mogli sami da se ubiju.

Rodbina sveštenika tvrdi da su oni žrtve oružane pljačke i negira da su bili gej par. Sveštenici Ričard Pifano (37) i Rafael Retiga (35) ubijeni su u automobilu u južnom delu Bogote u januaru 2011. godine.

Tužioci tvrde da su platili ubicama, koji su pronađeni su nakon što su analizirani telefonski razgovori sveštenika, oko 8.500 dolara da ih ubiju i da učine da izgleda kao pokušaj pljačke.

Sveštenici su bili dugogodišnji prijatelji i često su zajedno služili mise i druge religijske službe, piše kolumbijski list "El tempo", a prenosi BBC.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA