Zahtevi da se ponište rezultati ispita za osmake

Postoji opravdana sumnja da su pojedini učenici na testu iz srpskog jezika stekli "nedozvoljenu prednost " u odnosu na ostale, saopštila je Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika silvia
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milena

    22. jun 2013 | 16:31

    Premijer je priznao da je i srpski bio ukraden. Zasto onda kaze da nece biti i ponovljen taj isti srpski? Ili da se ponovi srpski ili da se ukine za ovu godinu mala matura. nema trece. Najbolje ponoviti oba testa. Ovo ne sme da prodje.

  • silvia

    21. jun 2013 | 14:46

    Jadna nada deca kroz sta sve prolaze tako mladi.

  • Goca

    21. jun 2013 | 14:38

    Nadam se da će neko konačno poslušati i roditelje i decu koji su ovoga puta ( barem oni koji su pošteno odradili prijemni) saglasni sa profesorima da se maturski ispiti PONIŠTE jer i g.din ministar prosvete jako dobro ZNA da su i rzultati iz srpskog bili privaljeni ali evidentno da je nekome u interesu da se i ovoga puta zataška skandal a eventualna krivica prebaci na direktore i profesore osnovnih škoka.Krajnje je vreme da g.din Obradović pokaže svim gradjanima Srbie koji mu već godinama ukazuju poverenje, da je moralan čovek,i da podnese ostavku,jer to je moralni čin!Da se ne pita-kome?Odgovor je vrlo jednostavan- nama g.dine ministre koji svoju decu školujemo u Srbiji,u državnim školama (a ne kao većina političara u inostranstvu ili po privatnim školama i fakultetima)!Svima nama koji svoju decu učimo da budu poštena i da se ne služe prevarama (i to još od osnovne škole što mi kao roditelju zaista zvuči poražavajuće).Ukoliko se pod hitno ne preduzme nešto u interesu dece,budite sigurni da će se roditelji organizovati i zaštititi decu od onoga od čega očekujemo da ih zaštiti država tj. sistem!!!Napominjem da sam želela da mi dete polaže malu maturu i time proveri nivo onoga što je naučilo tokom osnovnog školovanja kao i da znam da testovi nisu bili preteški ali je polaganje bilo NERAVNOPRAVNO i to je JEDINI razlog nezadovoljsta roditelja i dece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA