Minu mediji pomešali s drugom manekenkom (VIDEO)

Iako su mediji navodili da je manekenka glumila u dva spota Saše Kovačevića, reč je zapravo o dve različite devojke: u jednom videu se pojavljuje Milenkovićeva, a u drugom Mina Milutinović

  • 5

Manekenka Mina Milenković, koja je nestala, a kada je pronađena tvrdila je da je silovana, što je lekarski pregled demantovao, u medijima je u nekoliko navrata bila "pomešana" sa drugom manekenkom - Minom Milutinović.

Naime, neki mediji su objavili da Mina radi za "Kristal model agenciju" i pojavljuje se u spotovima pevača Saše Kovačevića "Slučajno" i "Piši propalo".

Ipak, na Jutjubu se mogu pronaći podaci svih učesnika ovih spotova, pa se ispod spota "Piši propalo" pojavljuje ime modela Mine Milenković.

U onom pod nazivom "Slučajno" nabraja se veliki broj manekenki koje učestvuju, a na prvom mestu je Mina Milutinović, dok Milenkovićeve nema uopšte na spisku, niti se može prepoznati na klipu.

Sem toga, na sajtu beogradske "Kristal model agencije" mogu se videti sve manekenke koje rade za ovu agenciju, predstavljene slikama, imenima i inicijalom prezimena, a među njima nema Mine Milenković, devojke koja je silovana. Postoje dve Mine, Mina K. i Mina M.

Ova druga nije Mina Milenković, već Mina Milutinović, koja je bila pobednica takmičenja za "Mis svetskog narednog top modela" održanog prošle godine u Bejrutu.

Inače, nakon što je manekenka pronađena živa, medijima se SMS-om obratio muškarac koji tvrdi da je njen brat.

- Niko od nas iz porodice ne može da daje nikakve izjave jer smo svi u šoku. Ja sam joj brat i molim vas da nas pustite sad malo da se svi smirimo. Najvažnije je da je živa i da smo je našli. Koliko znamo, ona je oteta i verovatno silovana, ali se ne seća jer je najverovatnije bila drogirana - napisao je u poruci.

(Telegraf.rs / Izvor: Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    24. jun 2013 | 14:07

    Meni je ova Mina, sto je nastala, pljunuti Dzastin Biber!

  • Dosta

    24. jun 2013 | 15:22

    Dosta bre vise tekstova o njoj,ko je ona ustvari?sad smo saznali za nju i to na ovakav nacin! Devojci je trebalo samo malo reklame i uspelo joj je

  • aaa

    24. jun 2013 | 14:28

    Dizanje rejtinga ovim starleticama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA