Vidno smršala Mina, šeta Roterdamom i kači fotke na društvene mreže! (FOTO)

Manekenka Mina Milenković (21) na svom Fejsbuk profilu postavila je slike kako šeta i uživa na suncu Roterdama gde je otputovala nakon što je izmislila da je silovana

  • 25

Manekenka Mina Milenković (21) koja je uzburkala javnost kada je objavljena vest da je nestala i silovana, ponovo se oglasila se na svom Fejsbuk profilu iz Roterdama gde je otišla kod svog oca i objavila slike na kojima se vidi kako uživa u čarima holandskog sunca!

Uz fotografiju manekenka je okačila i pesmu "David Guetta Ft. JD. Davis - The World is Mine", a pritom je za mesto svog boravka stavila holandski grad Roterdam.

Podsetimo Mina je ranije na svom Fejsbuk profilu rekla da "novinari sve rade da bi podigli tiraže svojih novina, to negde i razumem ali što je mnogo mnogo je!"

Manekenka je i pored podnete krivične prijave od strane beogradske policija, jer je izmislila da je oteta i silovana, napustila Srbiju i otputovala u Holandiju.

Ranije je lekarskim pregledom, kojem je manekenka, nakon što ju je policija pronašla u Resniku, bila podvrgnuta, pokazao je da devojka nije bila silovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neverovatno

    6. jul 2013 | 23:42

    Hapsi ološ!

  • Xingxing

    6. jul 2013 | 23:46

    De sta ste toliko digli paniku, koga zanima to

  • Inter

    7. jul 2013 | 10:59

    Ako se ispostavi da je kriva osuditi je novcano onako bas dooobrooo. Plus da radi u centru za pomoc zrtvama silovanja najmanje godinu dana svakodnevno po 8 sati. Pa da vidi kakve muke imaju nesretne osobe koje dozive silovanje,a ne da ona pravi sprdnju na tu temu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA