SRAMNO: Vozaču BMW smrti 8 godina za 4 života!

Predragu Bojaniću iz Pančeva, koji je pijan izazvao nesreću u kojoj su poginule sestre Milena i Ljiljana Rusov, Jadranka Jović i Predrag Fustić, Apelacioni sud je potvrdio prvostepenu presudu

  • 22
Predrag Bojanić i sestre Rusov Foto: Facebook

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je kaznu od osam godina zatvora Predragu Bojaniću iz Pančeva, koji je vozeći pijan izazvao nesreću na Pančevackom putu u kojoj su poginule sestre Milena i Ljiljana Rusov, Jadranka Jović i Predrag Fustić.

Njemu je izrečena i mera zabrane upravljanja vozilom "B" kategorije u trajanju od četiri godine.

Bojanić je proglašen krivim zbog toga što je 2. marta prošle godine, ne poštujući saobraćajne propise, sa 1,12 promila alkohola u krvi vozeći 130 kilometara na sat prošao kroz crveno svetlo i udario u automobil u kom je bio Fustić.

Od siline udara njegov automobil potom je udario u stub rasvete.

"Prvostepeni sud je pravilno cenio sve olakšavajuće i otežavajuće okolnosti. Apelacioni sud je imao u vidu iskreno kajanje okrivljenog, ali s obzirom na posledice, ono nije moglo da utiče na visinu kazne", navodi se u odluci Apelacionog suda.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pampam

    9. jul 2013 | 13:54

    I da je dobio 8 godina po jednoj osobi, znači 24 godine za njih četvoro, i to bi bilo malo. Još je on krivac, jos su i mladi ljudi u pitanj tako da ono. Nemam reci, al vidim da ova drzava ide u ***** a ne u EU. Hvala lepo

  • Marina Marković

    9. jul 2013 | 14:04

    SAMO!!!Daj bre Srbijo probudi se bre vise aman...4 zivota samo 8 godina...pa ovde se bre isplati biti ubica...tuga i jad...

  • iva

    9. jul 2013 | 14:06

    Strasno,ubijes tolke ljude i porodice im zavijes u crno i dobijes minimalnu kaznu i na kraju ce biti pusten ranije zbog dobrog vladanja ili sta vec...uzas koliko je sve otislo u propast zalosno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA