Ubio vlasnika šume, pa nastavio da mu krade drva!

Maloletni Bojan H. (17) iz Petrovca na Mlavi ubio je hicem u grudi Milana Lazarevića (68), vlasnika šume iz koje je krao drva sa još dva saučesnika

  • 7

Maloletni Bojan H. (17) iz Petrovca na Mlavi,  juče je uhapšen zbog ubistva Milana Lazarevića (68) iz Kladurova, vlasnika šume iz koje je krao drva sa još dva saučesnika.

On je pucao u Milana oko 5,30 ujutru, koji je sa suprugom Ružicom, došao u šumu i zatekao trojicu kako kradu drva. Kada im je Milan zapretio policijom, Bojan je izvadio pištolj i ispalio mu jedan hitac u grudi, naočigled supruge.

Dvojica saučesnika su pobegla s lica mesta, a Ružica je molila Bojana da joj pomogne da njenog supruga spuste na zemlju. Međutim, on joj je zapretio da će je ubiti ako nekom ispriča šta se desilo i nastavio da krade drva i tovari ih na traktor, saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Nakon što se ubica udaljio sa ukradenim drvima, Milanova supruga mobilnim telefonom pozvala je policiju. Nakon dva sata potere, sva trojica osumnjičenih pronađena su i uhapšena.

Maloletni Bojan H. i njegovi saučesnici Ljubiša S. i Aleksandar S, obojica stari 21 godinu, od ranije su poznati policiji, jer su osumnjičeni za brojna krivična dela.

Policija je utvrdila da je ubistvo izvršeno ukradenim pištoljem, marke CZ-M88, kalibar 9 mm i trenutno se radi na utvrđivanju identiteta vlasnika.

- Bio je vredan i pošten čovek i svima je pomagao. Na kraju je okončao život zbog najgoreg ološa, koji iz naših šuma svakodnevno kradu drva usred bela dana - kažu ogorčeni meštani Kladurova.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M13

    16. jul 2013 | 12:41

    Treba uvesti zakon o zaštiti privatnog poseda, kao Ameri što imaju. Nadjes lopova i ubiješ govedo istog momenta.

  • Namcor

    16. jul 2013 | 14:16

    Ne bi ti meni setao dugo,balavac jedan.

  • стрептомицин

    16. jul 2013 | 16:01

    "Од раније познати полицији". Све их полиција познаје, али никако да спречи ни један злочин. На чијој су страни, криминалаца илу грађана?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA