Amadeus bend brani Batu Dikića!

Članovi benda, koji je početkom juna objavio spot u kojem se pojavljuju komandant i članovi Žandarmerije, na svom profilu na Tviteru su napisali: "Smenom generala Dikića Šiptari dobijaju jug Srbije"

  • 18

Amadeus bend, grupa u čijem se spotu pojavio odlazeći komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, oglasio se povodom njegove smene na svom profilu na Tviteru.

Članovi benda su "šerovali" jedan šovinistički post na Fejsbuku, a na svom profilu na Tviteru su napisali: "Smenom generala Dikića Šiptari dobijaju jug Srbije!"

Uz nekoliko komentara koji podržavaju njihov stav povodom smene Dikića, većina reakcija je veoma negativna.

- Momci, hajde nastavite lepo da se bavite muzikom, dosta ste se igrali žandarma protiv Šiptara - napisala je jedna od korisnica Tvitera.

Podsetimo, Amadeus bend je početkom juna objavio spot za pesmu "Moja zemlja", u kojoj se pojavljuju članovi Žandarmerije pod punom borbenom opremom, a malu ulogu ima i Bratislav Dikić.

Spot je privukao veliku pažnju medija, a stručnjaci su kritikovali angažman specijalaca u spotu jedne muzičke grupe.

Spot je snimljen pod sloganom "Bog i Žandarmerija čuvaju Srbiju", što je i slogan pod kojim je Žandarmerija oblepila Beograd skandaloznim plakatima uoči obeleževanja godišnjice osnivanja jedinice.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    17. jul 2013 | 10:32

    Срби су најјугроженији у Србији

  • Jokica

    17. jul 2013 | 10:36

    I sta je tu sovinisticki?Sta su slagali?Sada ce lepo Siptarska gamad da dodje do Nisa,a dalje lagano...Dok jednog dana ne dosegnu do Bubanj potoka!E tada ce da bude prpa i bezanija,ali ce biti mnogo kasno!Sad svako ko kaze da voli Srbiju i da je Srbin,odmah biva proglasen zlocincem!Citam da sad vredjaju svakog ko se izjasni da je nacionalista!Aman zaman!Pobogu,pa nacionalizam je normalna stvar,u svakoj normalnoj drzavi je logicno da volis svoj narod i zemlju iz koje si!Po tim "mudracima"sve americke marince odmah treba na sud,jer su nacionalisti?Dajte ne lupetajte o reci cije znacenje ne znate!A da su kojim slucajem izasli da setaju na gej paradi,ili stali u odbranu klana Biserko-Userko,Kandic,onda bi bili hvaljeni "proevropejci"?!Bruka je drzava koja se stidi sebe same!!!Amadeusu svaka cast!Neko je i trebao da s ponosom kaze da je Srpske nacionalnosti!!!

  • cica Draza

    17. jul 2013 | 10:44

    Ne brane oni Dikica brane Kosovo , sa odlaskom Dikica oticice i jug Srbije kao i Kosovo i oticice sva sela pored granice jer su ljudi u strahu i beze sele se. I za nekih 20 godina Nis Vranje Leskovac Prokuplje bice puni Albanaca. To je njihova strategija. A vi samo celajte da udjete u Eu onda ce tek legalno da nas kupuju , puni para od droge. Zablentavljen smo narod postali kad imamo picoustog presednika lopatara grobara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA