U subotu sahrana mladića koje je ubio i zapalio žandarm

Aleksandar Nedeljković (29) i Srđan Tomić (28) iz Jagodine, koje je osumnjičeni pripadnik Žandarmerije Aleksandar Krstić (33) najpre ubio a potom zapalio u automobilu, biće sahranjeni u subotu na jagodinskom groblju

  • 5

Aleksandar Nedeljković (29) i Srđan Tomić (28) iz Jagodine, koje je osumnjičeni pripadnik Žandarmerije Aleksandar Krstić (33) najpre ubio a potom zapalio u automobilu, biće sahranjeni u subotu na jagodinskom groblju, potvrdile su porodice ubijenih mladića.

Njihova tela pronađena su u potpuno izgorelom automobilu u ponedeljak ujutro na poljskom putu u selu Ratković kod Rekovca. Policija je iste večeri privela pripadnika Žandarmerije u Kraljevu Aleksandra Krstića iz Kragujevca, zbog sumnje da je 14. jula ubio i zapalio Nedeljkovića i Tomića.

Krstić je policiji priznao zločin, ali se kod istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu branio ćutanjem. Krstić je, navodno, dugovao Nedeljkoviću 8.000 evra i taj dug je hteo da vrati tako što bi mu dao automobil, zbog čega su se dvojica mladića uputili u Kragujevac Tomićevim "audijem TT". Kako navode mediji, pošto je Krstić rekao da je auto u okolini Kraljeva, seo je na zadnje sedište Tomićevog automobila kojim su se odvezli do sela Zakute kod Kraljeva gde ih je Krstić ubio u autu, pucajući im u potiljak.

Policija je, zbog sumnje da su mu pomogli u zločinu, uhapsila Kragujevčane Gorana Dabića i Krstićevu nevenčanu suprugu Ivanu Radivojević. Sumnja se da je Dabić bio u vozilu s Krstićem tokom izvršenja krivičnog dela. Zatim su prebacili tela na zadnje sedište i odvezli se do Ratkovića kod Rekovca gde su auto zapalili. Ivana Radivojević se sumnjiči da je donela šatorsko krilo kojim su pokrili tela i išla džipom ispred njih kako bi ih obavestila ako primeti policiju. Pošto su zapalili auto, svo troje su se odvezli kod Radivojevićeve, gde su svoju garderobu sa tragovima krvi zapalili u peći.

Obdukcijom je utvrđeno da su na jednoj lobanji bile dve prostrelne rane, a na drugoj jedna što je, najverovatnije, uzrok smrti mladića. Kako se saznaje, iako su tela izgorela do neprepoznavanja, porodica Aleksandra Nedeljkovića je prepoznala njegov zlatni lančić s krstićem, svežanj ključeva i sat, koji su pronađeni u zapaljenom automobilu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    18. jul 2013 | 19:34

    Takva ti je današnja policija, nema tu zakona,kod njih,,a,narod muče i uče pameti

  • Dule

    18. jul 2013 | 22:37

    Lepo reko moj deda pare nemoj nikom da nazajmljujes makar bio milioner.kad sam bio mali nazajmio sam skolskom drugu nekoliko desetina dinara kao vratice mi za nekoliko dana jedva sam ih iscupao od njega posle tri meseca,od ad ja samo kazem nemam.naj pametnije.hvala ti deda.

  • Iva

    19. jul 2013 | 09:06

    VRATITE SMRTNU KAZNU,BICE MANJE OVAKVIH SLUCAJEVA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA