TELEGRAF OTKRIVA: Ko je Ivana Radivojević, žena žandarma i pomoćnik u zločinu?

"Monstrum", kako je naziva većina onih koji komentarišu njeno učešće u ubistvu dvojice mladića u Jagodini, je veliki ljubitelj motora, kao i njen muž. Nema dece, a nedavno je otvorila salon za nadogradnju noktiju

  • 16

Hapšenje Ivane Radivojević (27), nevenčane supruge žandarma Aleksandra Krstića, uhapšenog zbog sumnje za surovo ubistvo dvojice mladića iz Jagodine, zaintrigiralo je juče čitavu Srbiju. Dok se jedni zgražavaju nad tim u čemu je učestvovala, drugi čak podržavaju odanost mužu u ovakvoj situaciji?! Ravnodušnih nema.

U kraljevačkoj policiji kažu da sumnjaju da je Ivana pomogla mužu da tela upucanih mladića odveze iz sela kraj Kraljeva, u varoš Rekovac, nadomak Jagodine.

- Sumnja se da su žandarm i njegov pomagač Goran Dabić bili zajedno u vozilu "audi tt" sa ubijenima tokom zločina. Zatim su prebacili tela na zadnje sedište i krenuli nazad ka Kragujevcu. Nevenčana supruga žandarma čekala ih je u svom džipu marke "ševrolet" u naselju Dragobraća, na ulazu u Kragujevac iz Kraljeva. Ponela je šatorsko krilo kojim su prekrili leševe, i benzin. Vozila je koji kilometar ispred njih na putu ka Rekovcu. Bila je "čistač" i imala ulogu da im javi na vreme ako naiđe policija. Tako su stigli do sela Ratković kod Rekovca, gde su benzinom polili tela ubijenih. Onda su se sve troje odvezli kod osumnjičene gde su svoju garderobu sa tragovima krvi zapalili u peći - kažu u kraljevačkoj policiji.

Svetlana, majka uhapšene Ivane Radivojević, tvdi da te noći njena ćerka nije dolazila sa mužem u kuću.

- Radila sam treću smenu, moj sin je bio kod kuće. Nisu dolazili i nisu ovde spaljivali krvavu odeću. Da jesu, policija bi valjda došla da uzme dokaze da se to desilo, na osnovu kojih bi mogli da sumnjiče moju ćerku. Ja ne verujem da se ovo dešava - kaže žena koja je u šoku.

Prijatelj ove porodice objašnjava da je Svetlana, dan nakon ubistva u Rekovcu, pokušala zetu da nađe dobrog advokata "jer su mu smestili ubistvo", kako je tvrdila.

- Kada joj je uhapšena ćerka potpuno se izgubila - kaže sagovornik Telegrafa.

Bračni par, Aleksandar i Ivana, u vezi su sedam godina. Nemaju dece i pokušavali su da se leče od neplodnosti. Njihovi poznanici sumnjaju da se Aleksandar zbog toga zaduživao. Na nizu fotografija bračnog para u naručju osumnjičenog žandarma često su bila deca prijatelja i rođaka. Par ima psa, kućnog ljubimca koji živi bolje nego mnogi ljudi.

Ivana je nedavno otvorila salon i radila nadogradnju noktiju. Pasioniran je ljubitelj motora, kao i njen muž, ali i kao pokojni otac koga je uzgubila pre dve godine.

Za većinu onih koji su ostavljali svoje komentare na internet portalima, Ivana je samo "monstrum" koji je pomogao mužu da sakrije užasan zločin. Oni koji je znaju još se sećaju sa koliko upornosti se suprotstavila pokojnom ocu, koji je pokušao da je odgovori od udaje za Aleksandra Krstića.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA