BRUTALNO: Pogledajte kako izgleda prebijeni ukrajinski homoseksualac! (FOTO)

Aktivista FEMEN-a tvrdi da su ga pretukli pripadnici specijalnih službi Rusije, Belorusije i Ukrajine. U ovoj organizaciji tvrde da je razlog zastrašivanje uoči posete ruskog predsednika Vladimira Putina

  • 46

Viktor Sviatski, politički konsultant organizacije FEMEN, brutalno je pretučen blizu kancelarija tog udruženja u Kijevu! Članovi pokreta smatraju da je razlog tome zastrašivanje uoči posete ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Viktor je razbijenog lica odveden u bolnicu kolima Hitne pomoći. Lekari kažu da mu je polomljena vilica, zubi, a izgubio je i značajnu količinu krvi - kažu u pokretu i dodaju da se napad na njihovog pripadnika dogodio u sredu uveče.

Ana Gutsol, vođa pokreta, navela je da su Viktora prebila dva neidentifikovana muškarca. Ona ističe da je jedan od napadača rekao da poruči ostalim članicama da su one sledeće.

Pripadnice FEMEN-a smatraju da specijalne službe Rusije, Belorusije i Ukrajine stoje iza besomučnog batinanja.

One su otkrile da su njihovi članovi izloženi stalnim pretnjama i upozorenjima, jer se strahuje da bi mogli da organizuju protest protiv predsednika Rusije koji je u poseti Ukrajini zbog proslave 1025. godišnjice pokrštavanja Rusa.

Pripadnici FEMEN-a ubeđeni su da je ovaj pokušaj ubistva novo u nizu zastrašivanja članova organizacije veče uoči okupljanja "svetih post - Sovjetskih diktatora".

FEMEN je osnovan u Ukrajini, a njihovo predstavništvo sada se nalazi u Parizu, poznati su po tome što se pripadnice pokreta, širom sveta, golim grudima bore protiv seksizma i diskriminacije žena.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    26. jul 2013 | 12:37

    Horor. Nikada mi nije jasno zasto se ljudi izivljavaju na homoseksualcima ili bilo kim. Zasto agresiju pokazuju na njima. Mislim da je tu problem mrznje prema onome sto se oseca u sebi. I jos nesto, nadam se da ce neko bombardovati Rusiju.

  • svetlana

    26. jul 2013 | 14:41

    ma sta vas boli kurac sta je on,,to je njegova stvar,ko vam daje za pravo da ga tako unakazite i sta je vas briga sta je on??????danas ''muskarci''sluze samo da se kurce nista drugo......debili

  • extreme

    26. jul 2013 | 00:03

    Tako se leci u pravoslavlju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA