Na sajtu Bujanovca Srbija bez Kosova! (FOTO)

Na sajtu u rubrici "Geografija, položaj" vidi se geografska karta Evrope, na kojoj je Srbija izdvojena tamnoplavom bojom, dok je Kosovo i Metohija označeno svetloplavom bojom, kao i susedne zemlje

  • 14

Na zvaničnom sajtu opštine Bujanovac, sa većinskim albanskim stanovništvom, prikazana je karta Srbije bez Kosova i Metohije!

Na sajtu u rubrici "Geografija, položaj" vidi se geografska karta Evrope, na kojoj je Srbija izdvojena tamnoplavom bojom, dok je Kosovo i Metohija označeno svetloplavom bojom, kao i susedne zemlje.

Na sajtu se navodi da u ovoj opštini na jugu Srbije, gde je predsednik Skupštine opštine Jonuz Musliju, prema rezultatima popisa iz 2002. godine, stalno živi 43.302 stanovnika, od kojih 55 odsto Albanaca, 34 odsto Srba i devet odsto Roma.

Od ukupnog broja stanovnika, na teritoriji gradskog naselja Bujanovac živi 12.011, a na seoskom području 31.291 stanovnik, dok još 10.183 stanovnika borave u inostranstvu duže od godinu dana.

Kada smo pokušali da dobijemo komentar od kabineta predsednika opštine Bujanovac na ovaj skandal, zaposleni koji se javio na telefon spustio je slušalicu posle postavljenog pitanja!

Podsetimo, sličan skandal desio se i na sajtu Gugl Analitiks gde je Srbija predstavljena bez Kosova i Vojvodine!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    28. jul 2013 | 13:33

    Ja znam da je Priština u Srbiji samo u prognozi vremena, ali ove "kartografe" i mentalne sirotane iz opštine Bujanovac bi trebalo kazniti. Dok u Ustavu piše da je K. u S, dužni su da sa osmehom mašu zastavom Srbije i da znaju gde su granice.

  • Srbin

    28. jul 2013 | 13:01

    A kako će da je prikažu? Siđi dole na granicu pa je pređi bez dokumenata. I reci mi da je to normalno u istoj zemlji!

  • Vlada

    28. jul 2013 | 12:19

    Pa i jeste tako. Ja ne smem da odem na kosovo. I onako nema vise srba dole. To je prodato sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA