S bandere pokušao da uhvati žice od 10.000 volti!

Pošto ga je udarila struja, 50-godišnjaku iz Peći se zapalio deo tela. Ostao je da visi u vazduhu zakačen za banderu, dok su građani nemo posmatrali tu scenu. Spasao ga komandir policije. Razlog - ostavila ga žena

  • 0

U beogradskoj opštini Grocka, muškarac star oko 50 godina u teškom psihičkom stanju, popeo se na oko 9 metara visok metalni stub elektro-mreže, zapalio cigaretu i rukom pokušao da dodirne žice pod naponom od 10.000 volti, saznaje Telegraf.rs.

Tada ga je ''udarila'' struja, pa se čoveku zapalio deo tela. Ostao je u vazduhu zakačen za banderu u besvesnom stanju. Okupljeni građani sa strahom su posmatrali scenu, koja je pretila da se pretvori u tragediju.

Muškarac je davao znake života kada je po nalogu policije isključena struja u tom delu Bulevara Revolucije u Grockoj.

Reagovao je komandir policijske stanice u Grockoj Zoran Đorđević, koji se, rizikujući svoj život, popeo na banderu i ubacio u korpu jedne radne mašine teško povređenog čoveka. Spušten je na zemlju i kolima Hitne pomoći sa opekotinama prebačen u beogradski Urgentni centar na reanimaciju.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, nesrećni čovek rođen je u Peći. Trenutno živi u Velikom Orašju kod Velike Plane, a na samoubilački čin odlučio se, jer ga je navodno ostavila supruga, zbog alkoholizma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA