Frizura ga spasava od saobraćajnih kazni!

Neobična frizura koju bajker Zvonko Paunović ima na vozačkoj dozvoli redovno zasmejava saobraćajnu policiju, pa ga puste samo sa opomenom

  • 10

Bajker Zvonko Paunović Mance iz Rečice kod Petrovca na Mlavi uverio se da nije uvek dobro očešljati se pre fotografisanja, jer neobična frizura može doneti nenadane pogodnosti. Takva frizura na fotografiji sa njegove vozačke dozvole redovno zasmejava saobraćajnu policiju, pa Mance od njih dobija samo opomene.

- Kad sam krenuo u policiju po vozačku, na glavi sam imao zimsku kapu. Čim sam ušao, počeo sam da flertujem sa službenicom na šalteru. Izgleda da joj se to baš nije dopalo, pa mi, za kaznu, nakon što sam skinuo kapu, nije skrenula pažnju na frizuru - priča Mance.

Iako je bio nezadovoljan kad je kasnije video fotografiju u vozačkoj, ubrzo je shvatio da mu je ona prednost na drumovima.

- Čim vide moju vozačku, saobraćajni policajci krenu da se smeju, jer kažu da ovakvu frizuru još nisu videli na nečijem dokumentu. Tako oraspoloženi, ne napišu mi kaznu, već me puste samo s opomenom - kaže Mance. On napominje da pripada savesnim vozačima i da, zajedno sa članovima udruženja bajkera "Rečički dragulji", čiji je idejni tvorac, izuzetno ceni rad i značaj saobraćajne policije.

Zbog toga sve njih, kao i ostale građane, poziva da budu gosti na njihovom moto-skupu, koji se u subotu održava u Rečici.

- Na programu su defile do Ramske tvrđave, voženje ručnih kolica sa partnerkom u njima, izbor najlepšeg i najružnijeg motora i koncerti rok-bendova. Za ručak će bit pasulj i gulaš, a za “užinu” praseće i jagnjeće pečenje - najavljuje ovaj "miljenik" saobraćajne policije.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    17. septembar 2013 | 13:08

    Druze goto je .bolje je bilo da cutis

  • Bata Raka

    17. septembar 2013 | 15:01

    Kako li je odolela službenica sa šaltera ovakvom mačoru, frajeru, lepotanu, alfa mužjaku, mačo menu....

  • Mikiveliki

    17. septembar 2013 | 13:09

    Hahaja Zvonko ti si kralj...Hahahaha ebes cesljanje kad ce doci kaciga pa se onda i ne vredi seseljati;)!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA