SRAMOTA U SPC: Vladika naredio svešteniku da iseli psa iz kuće "jer smrdi"! (FOTO)

U javnosti se pojavilo pismo vladike kanadskog Georgija u kome naređuje svešteniku Milojku Dimitriću da iseli psa iz stana ili da se on seli s porodicom. Vladika poznat po kupanju u bazenu i zavođenju monahinja

  • 21

Vladika kanadski Georgije uputio je ocu Milojku Dimitriću, svešteniku u Hamiltonu, oštro pismo u kome mu naređuje da iseli psa iz svoje porodične kuće!

Samo jedan u nizu skandala za preosvećenog Georgija je i ovaj u kome vladika ne dozvoljava svešteniku da ima psa u kući. Redakcija Telegrafa došla je u posed pisma koje je vladika uputio svešteniku Milojku krajem prošle godine.

U njemu se vladika pita kako "tamo gde obitava svetinja krsta i ikone mogu da se unose životinje i tako obesvećuje svetinja doma".

Za većinu je ovo iznenađenje, međutim, vernici u Kanadi se odavno žale na ponašanje vladike Georgija. Često ga viđaju bez mantije i kako se kupa u bazenu, a već godinama ljudi ga optužuju da se zavodi monahinje i žene, o čemu je Telegraf već pisao.

Vladika Georgije dospeo je i u tamošnje medije jer se potukao s jednom monahinjom ispred crkve:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    4. oktobar 2013 | 09:21

    Медијска хајка против СПЦ се наставља. Некада основано, али углавном тенденциозно са циљем рушења цркве једном од преосталих стубова Српства. У чијем интересу раде медији у Србији? Сигурно не Срба и Србије!

  • Aleksandar

    4. oktobar 2013 | 08:27

    U svakom zitu ima kukolja...

  • Zorica

    4. oktobar 2013 | 08:30

    Baš su mi ovi popovi fini i čestiti :D ili su pederčine ili pedoflličari ili spopadaju monahinje ccccc Mora da mu je to ruski bog naredio jer ruski bog je pohlepan i koristoljubljiv :D Smešna mi je izjava đukac smrdi :)))) mrš napolje iz stana :D overeno s pečatom :D Ala ga monahinja za gušu uhvatila :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA