TELEGRAF SAZNAJE: Sinu Željka Mitrovića danas ukinut pritvor!

U obrazloženju se navodi da ne postoji opasnost da Aleksandar Mitrović boravkom na slobodi utiče na svedoke, kao i na suđenje, pa je zbog toga doneta odluka da se u nastavku procesa koji se vodi protiv njega brani sa slobode

  • 31

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor sinu Željka Mitrovića Aleksandru i naložio da se odmah pusti na slobodu, saznaje Telegraf.rs.

U obrazloženju se navodi da ne postoji opasnost da Aleksandar Mitrović boravkom na slobodi utiče na svedoke, kao i na suđenje, pa je zbog toga doneta odluka da se u nastavku procesa koji se vodi protiv njega brani sa slobode.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV "Pink" Željka Mitrovića, usmrtio je BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. kod okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici.

Prema izjavama očevidaca, vozač automobila se nije zaustavio kada je udario devojku. Međutim, Aleksandar se jutros, u pratnji svog advokata, javio u policiju.

Devojka se, prema navodima policije, u trenutku udarca nalazila na pešačkom prelazu, koji ima i semafor.

Željko Mitrović je izjavio da je u šoku posle saznanja o nesreći, dodavši da bi dao svoj život da može da vrati vreme i spreči tragediju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makicaaa

    4. oktobar 2013 | 18:04

    Boze koliko ste bezdusni! Sta da se, ne daj Boze, ovako nesto desilo vasem detetu?! Pa nije on to namerno uradio pobogu! Jeste, pustili su ga iz pritvora, ali njega tek ceka kazna, a najgora ce biti ona u njegovoj glavi posle svega! Ne mogu da verujem da mozete da budete tako bezdusni

  • DSt

    4. oktobar 2013 | 17:19

    Dobro su se setili, bespotreban linc kao da im dragedija nije dovoljna !!

  • Rankovic

    4. oktobar 2013 | 17:33

    Nista cudno u Srbiji u kojoj je zavladalo bezakonje...mitroviciccccima je se vratio osmeh na lice, a oni koji su to najmanje zasluzili, porodica nastradale devojke ostat ce zauvek tuznih lica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA