Poslušajte novu pesmu Džonija (9) "Neću da živim u zemlji bez rokenrola" (VIDEO)

Svoje autorsko delo devetogodišnji virtuoz predstavio je najpre u Dečjem kulturnom centru Beograd, gde je nastupao uživo, dok je evropsku premijeru svoje numere imao u krcatom Centru "Sava"

  • 0

Najmlađi i najverniji fan rokenrola, devetogodišnji Nikola Ranković Džoni, harizmatičan heroj koji se rodio sa pola srca i nesvakidašnjim talentom za muziku, povodom nedavno održanog Međunarodnog dečjeg karnevala "Radost Evrope" napisao je pesmu "Neću da živim u zemlji bez rokenrola" kojom je na ovoj manifestaciji predstavljao Srbiju.

On je svoju hit numeru, čiji je kompletan autor, najpre predstavio u Dečjem kulturnom centru Beograd, gde je sa "Mastersblasters bendom" nastupao uživo i svoje umeće pokazao na gitari, dok je evropsku premijeru pesme dočekao na nastupu u prepunom Centru "Sava", gde je prestavničku numeru otpevao na plejbek.

Deca iz čitave Evrope na bini đuskala su uz tek iskomponovane zvuke rokenrola, a Džoni je sa "Masterblastersima" pokazao da odlično vlada scenom. On je publiku podigao na noge i priredio ugođaj pravog rok koncerta, dok su crne balerine u pozadini doprinele da čitav nastup izgleda spektakularno!

Pogledajte kako je to izgledalo i dupke punom Centru "Sava":

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA