UDAHNULI ŽIVOT: Studenti ofarbali najduže stepenice u Siriji (FOTO)

- Sirija je danas zemlja krvi, a ne boja. Obojili smo stepenice kako bismo pokušali da napravimo razliku i da u ratnoj zoni napravimo mesto za ljubav i mir - izjavio je jedan od studenata koji su obojili stepenice u gradu Dar Atija

  • 0

Slike koje nam svakodnevno dolaze iz Sirije, u kojoj besni građanski rat, sve su samo ne lepe. Ipak, da se i u zemlji koja je natopljena krvlju događaju i neke lepše priče pokazala je akcija koju su sproveli studenti u gradu Dar Atija, koji su u živopisne boje ofarbali najduže stepenice u tom gradu.

Studenti su najpre očistili stepenište koje su potom ofarbali u najrazličitije vesele boje. Šarenolike stepenice sada su glavna atrakcija u Dar Atiju, gradu koji se nalazi na oko 90 kilometara od Damaska.

Studenti su poručili da su na taj način samo hteli da pošalju drugačiju sliku iz Sirije u svet.

- Sirija je danas zemlja krvi, a ne boja. Obojili smo stepenice kako bismo pokušali da napravimo razliku i da u ratnoj zoni napravimo mesto za ljubav i mir - izjavio je jedan od studenata koji su učestvovali i pokrenuli akciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA