OKONČANA DRAMA U NEMAČKOJ: Kurd oslobodio 12 talaca

Kurd (36) se sinoć zaključao u kafić u Frajburgu, zajedno sa taocima, a policija ga je jutros uhapsila i oslobodila zarobljene ljude. Mediji navode da se radi o rođacima i prijateljima otmičara, a motiv celog slučaja ovog čoveka, za koga se kaže da je neuračunljiv, i dalje je nejasan

  • 1

Nemačka policija je jutros uhapsila 36-godišnjeg muškarca kurdskog porekla, koji je u Frajburgu celu noć kao taoce držao dvanaest osoba, preneli su nemački mediji, navodeći da je drama okončana bez krvi i povređenih.

Medijske navode da je čovek Kurd, nemačka policija nije potvrdila, već je samo saopštila da je on uhapšen u kafiću, gde je držao taoce.

Mediji navode da se, kada je reč o taocima, radi o rođacima i prijateljima otmičara, a motiv celog slučaja ovog čoveka, za koga se kaže da je neuračunljiv, i dalje je nejasan.

Policija je telefonom, pre hapšenja, prvo s njim pregovarala, a štampa piše da je otmičar već od ranije bio poznat policiji zbog prekršaja zakona o naoružanju i o narkoticima.

Osim toga, za otmičara se kaže da je bio poznat i zbog "svojih politički motivisanih krivičnih dela".

Otmičar je u četvrtak imao jedno sudsko ročište, gde se nije pojavio, već je pozvao policiju i rekao da je "na sve spreman", prenose mediji, navodeći da ovom čoveku preti, takođe, i proterivanje iz Nemačke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    25. oktobar 2013 | 12:50

    Jos jedan dokaz koja su ''kurdi'' stoka,i treba sultan Erdogan da nastavi da ih prevaspita ,i to na pravi nacin.A mozda bi najbolje bilo da se kurdi malo dosele u Srbiju,da vide srbijanci koja je to sorta,pa nek ih vole posle !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA