BONDOVA DEVOJKA: Angela s tablicama 007 (FOTO)

Nemačka kancelarka Angela Merkel koja traži od Amerikanaca da priznaju da su prisluškivali nju i još 34 svetska lidera, došla je na sastanak EU u automobilu sa tablicama - 007, koje su obeležje najpoznatijeg fiktivnog špijuna Džejmsa Bonda

  • 6

Slučajnost ili šala - nemačka kancelarka Angela Merkel je na sastanak Evropske unije, na kome se posebno raspravljalo o prisluskivanjima NSA, došla u "audiju" s registarskim tablicama 007 koje su privukle veliku pažnju.

Na fotografiji automobila nemačke kancelarke, koja traži od Amerikanaca da priznaju da su prisluškivali njene telefonske razgovore kao i razgovore još 34 drugih svetskih lidera, jasno se vidi broj tablica - 007, što je glavno obeležje najpoznatijeg fiktivnog špijuna Džejmsa Bonda.

Fotografija se ubrzo našla i na Internetu, gde je većina onih koji su je videli zaključila da je reč o pukoj slučajnost, a ne o šaljivom ispadu moćne Nemice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA