MAJKA MALE REE: Robert ima bolestan um!

Nataša Matijević tvrdi da zna da je njen bivši suprug na sve spreman kako bi joj oteo ćerkicu i da su njegovi gestovi dokaz bezobrazluka i bolesnog uma

  • 5

Nataša Matijević iz Ljiga, majka male Ree (3), povodom gostovanja svog bivšeg supruga Roberta Matijevića u emisiji "Ćirilica", rekla je da od njega nije ni očekivala prave argumente, već samo zlonamerno ponižavanje.

- Nisam gledala emisiju. Suviše mi je sve to bolno. Nisam htela da uđem u kuću dok se emitovanje nije završilo. Naravno, znam šta je uradio, čula sam komentare, sestra mi je javila. Ja sam živela s njim i vrlo dobro znam kako razmišlja i na šta je sve spreman. Robertovi gestovi su dokaz njegovog bezobrazluka i bolesnog uma. Kako ne shvata da tim ponašanjem i objavljivanjem intimnih slika i snimaka škodi direktno našoj ćerki - priča uznemirena Nataša.

Ona je dodala da ju je povredila odluka da se predmet o Rei vrati istom sudiji kog je Nataša tužila za uzimanje mita i koji je presudio da se devojčica dodeli ocu i navela da u dosadašnjim postupcima sudovi nisu uzeli u obzir dokaze o nasilju koje je pretrpela.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir-info.rs/ S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala od skandala

    6. novembar 2013 | 11:08

    Ipak glasam za majku,jer detetu je mesto uz nju,bedno je sto se prepucavaju na ovakav nacin ali i to je zivot.

  • vladimir1

    6. novembar 2013 | 11:06

    Ne prepucavajte se javno, postoje sudovi, tamo resavajte svoje probleme, dete vam raste, kada poraste sve ovo ce citati... Sto se mene tice i vi i vas bivsi suprug ste dno, koristite medije da biste se dokopali deteta...

  • robi

    6. novembar 2013 | 13:17

    nije no ova bolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA