Povučena inicijativa za uvođenje jedinstvene cene struje

Predlog osnivanja novog zavisnog preduzeća koje bi omogućilo uvođenje jedinstvene cene za troškove distribucije električne energije, povučen je juče na inicijativu Ministarstva energetike

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jolle

    21. novembar 2013 | 14:34

    Ministarka je napravila opsti haos u naplati elektricne energije a tome su doprinele i sluzbe iz EPS-a ,sto iz obesti prema novoj vlasti sto iz motiva da zamagle svoje prljavo poslovanje. Cinjenica je da naplata struje po takozvanim regionima nije ne samo uskladjena vec je prava misterija ko sta tu naplacuje. Razlike u ceni i naplati su izmedju nekih regiona vrlo visoke i samo EPS zna zasto, ako uopste zna. Medjutim ministarkina zelja da se uvede vise distributera i prodavaca elektricne energije dovesce do tga da Srbija mora da se ukljuci u sistem naplate EU, odnosno do zakona ponude i potraznje i gde je struja za nase pojmove mnogo skuplja od nase. To dovodi opet do konstatacije da je neminovno povecanje cene struje koju gradjani i sada jedva placaju (a dobar deo nema tu mogucnost) sto ce oped dovesti do sitoacije da ce skoro neminovno doci do narodnog nezadovoljstva pa i masovnih protesta, pa se moze desiti da ova vlada i padne zbog struje kao sto je to nedavno dozivela Bugarska vlada. Mislim da ministarka Mihajlovic nema predstavu koliko daleko sme da ide ovim licno njenim reformama ali da radi u korist gradjana to sigurno ne pa cak ni u korist svoje drzave (nedavna afera juzni tok) a ako znamo ciji je ona predstavnik (EBRD) onda je valda svima jasno za cije interese radi.

  • BOSNJAK TURCIN

    21. novembar 2013 | 12:57

    Kakve usne ima ova srpkinja lepa,mmm

  • BG777

    21. novembar 2013 | 10:55

    Pa zasto bi ukidali crvenu tarifu, kada mogu da nas pljackaju. Jedino mi u celoj evropi imamo tri razlicite cene struje, hahahah, to bi bilo kao da kad kupis jedan hleb cena.je 50 din, a kad kupis 3 cena skoci na 250....porazavajuce je sto.mi to trpimo i placamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA