OKONČANA DRAMA: Azilanti smešteni u hotel

Azilanti iz Avganistana, Pakistana i drugih država, koji su ceo dan proveli u autobusu, trebalo je da budu smešteni u barakama u Obrenovcu, ali je jedna od njih sinoć zapaljena

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jovan

    15. maj 2014 | 00:20

    Sramota ovo sto vi radite Srbi ugrozili bez vizni rezim kroz celu europu sta sad treba da rade da blokiraju puteve vi jos zivite u kameno doba

  • Niko bitan ™

    28. novembar 2013 | 15:20

    Marko, covek je verovatno mislio da ih smeste u skupstinu, posto se oni najvise sekiraju kome da ih uvale. I onako tamo imaju hranu i pice za dz! Drugo, svako iz te skupstine ima zgradu, povecu kucu, vilu, staracki dom, naravno napravljeno na pasnjaku nekom pa mogu tu da se smeste! Nema niko nista protiv tih ljudi, samo smo besni jer smo mi Srbi najveci azilanti u svojoj zemlji! A ovi sto misle gde ce da prebegnu ako pocne rat kao azilanti onda mozes misliti koliko vole svoju zemlju! Isto tako nemam nista ni protiv ljudi sa Kosova, alu znam da se 99% njih ''SNASLO'' Da oni ne znaju za drugo radno mesto sem supa, suda, opstine, poste! Ispravi me ako gresim! Svi su "razvili'' privatni "biznis" od koga voze besne automobile, pokupovali stanove i lokale! Naravno svako ce rado pomoci onome sto nema, ali shvatite da ni Srbi nemaju! Nemoj misliti da ne volim svoju zemlju! Dva rata sam preziveo i ucestvovao, ne kao dobrovoljac vec kao pripadnik JNA. Spavao po blatu, satorima, stalama. Nisam se kupao po petnaest dana i sad ce neko da mi kaze kako ka ne valjam a on valja! Hvala Bogu, nikog nisam ubio, nisam bio ranjen, ali par momaka koji su poginuli uz mene jel mislis da neko brine o njihovim porodicama, deci? Odgovorno ti tvrdim da drzavu bas briga i sad vodi racuna gde ce azilante! Maaaa daj brate...ubedi me da ce im pomoci!

  • Marrina

    28. novembar 2013 | 12:05

    dzordz kompleksi su cudo..jbg niko ti nije kriv sto ne zivis u beogradu,s toga zaboravi da ce azilanti doci u bg...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA