Muž izbo ženu 15 puta, pregazio je kolima, pa joj poslao božićnu čestitku

Minta Adido (38) sumnjao je da ga supruga Akua Agjeman (32) vara sa komšijom, pa je u naletu ljubomore teško ranio kuhinjskim nožem pred jednogodišnjom ćerkom

  • 4

Minta Adido (38) iz Londona osuđen je na 17 godina zatvora zbog zločina koji je izvršio nad svojom suprugom, koja je preminula nakon što ju je izbo nožem 15 puta, a potom pregazio kolima.

Adido je sumnjao da ga supruga Akua Agjeman (32) sa kojom ima dve ćerke, vara sa komšijom Oledapo Eti- Vilijamsom, koji je sve poricao uz napomenu da su razmenjivali tri do četiri poruke dnevno, iako je izveštaj pokazivao razmenu i do 80 poruka dnevno.

U naletu ljubomore, Adido je kuhinjskim nožem napao suprugu u njihovoj spavaćoj sobi, dok je pored njih spavala jednogodišnja ćerka. Agjeman je uspela da pobegne kroz prozor dnevne sobe, ali nije stigla daleko.

Na ulici je zadobila još uboda, a kada je Adido shvatio da je i dalje živa, seo je u kola i krenuo da je pregazi, ne mareći na ljude koji su joj pritrčavali u pomoć.

Adido je pobegao sa mesta zločina, ali ga je policija pronašla dan kasnije u krvavoj odeći. Njegov rođak svedoči da je planirao da izvrši samoubistvo. Agjeman se dva meseca borila za život, iako se znalo da bi ostala paralizovana, čak i da je preživela. Za Božić je od supruga dobila čestitku, u kojoj on navodi da se kaje i svoja dela pripisuje Sotoni, moleći je za oproštaj.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA