Pantićeve ubice kriju se u Evropi i Bosni?

Policijska istraga, koja je intenzivirana od početka godine i osnivanja Komisije za istragu ubistava novinara, došla je do dve osobe za koje se veruje da su neposredni izvršioci

  • 1

Istraga o mučkoj likvidaciji novinara „Novosti", iz Jagodine, Milana Pantića, došla je do dve osobe za koje se veruje da su neposredni izvršioci. Jedan od njih se nalazi u zatvoru u BiH zbog ratnih zločina, a drugi u jednoj evropskoj zemlji, piše Blic.

Policijska istraga, koja je intenzivirana od početka godine i osnivanja Komisije za istragu ubistava novinara, ukazala je da je Pantićevo ubistvo najverovatnije povezano sa njegovim istraživanjima o zloupotrebama u današnjoj Cementari „Holcim".

- Očekujemo da svi dokazi budu prikupljeni početkom 2014. Čeka se međunarodna pravna pomoć iz BiH i jedne evropske zemlje u vezi ubica Pantića. Pomoć je tražena oktobra 2013. Ovaj u BiH služi kaznu zatvora zbog ratnih zločina. Takođe se obrađuju podaci o telefonskim pozivima iz juna 2001. sa tadašnje bazne stanice u Jagodini, koja je pokrivala veliko područje, osim grada i 80 kilometara autoputa. To bi moglo da otkrije ko je sve učestvovao - kaže izvor iz istrage.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz milos

    20. decembar 2013 | 01:13

    Mira i pokojni sloba znaju o tome.... kao i za dadu i pokojnog slavka....miru treba pod hitno uhapsiti.... kriva je za sve ??? Ziku petrovica ,pa zorana todorovica kundaka pa buhu da ne spominjem pavla bulatovica arkana itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA