Nišvil tuži Ministarstvo kulture!

- Žao mi je što smo prinuđeni da tužimo Ministarstvo kulture, ali naneli su nam štetu poništavanjem odluke koju je bivši ministar Bratislav Petković doneo 16. avgusta. Osim finansijske štete, narušen je i ugled festivala - kaže direktor "Nišvila" Ivan Blagojević

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • KUltura na pijaci.... zdravije je....

    23. decembar 2013 | 01:17

    Jedan istaknuti menadjer u kulturi kioji se dugo pripremao za tu funkciju, veliki Nebojsa Bradic je smatrao da je Nisville festival od nacionalnog znacaja, neka Evropa da je to Evropsko lice Srbije.... i onda ni ko ne zna kojim povodom i na osnovu cega neki muzicar Tasovac, estradna zvezda vise po frizuri nego po sposobnosti, oce da Nis pretvori u palanku. Nema festivala, gasite televizuju koju grad ima kao svoju.....Alo, mi postojimo i NE DAMO. nIKO TI NIJE DAO PRAVO DA NAS DIRAS I BRANICEMO SE SVIM ZAKONSKIM SREDSTVIMA. bOLJE SE SKLONI SAM, JER MI TO ODLICNO VEC RADIMO. tVOJ IMIDJ JE MENI KOMICAN, ALI MOJ GRAD TI NECEMO DATI. DODJI AKO IMAS ARGUMENTE ZA SVE STO SI SMISLIO, DA TI ARGUMENTIMA POKAZEMO DA JE TO STO TI GOVORIS NE GLUPOST, VEC TI NE POZNAJES NISTA O TOGA O CEMU GOVORIS. jA O FILHARMONIJI MOGU DA GOVORIM, BILA SAM SLUSALA, I TO ZNAS DA RADIS. COVECE OVDE CES PROCI KO lJUBISA Ristic....nikada posle politike neces biti nista....ma nikada ti tu nije ni bilo mesto.....razocarano prihvatim da umetnik sebe unisti politikom....a sem toga dobi i neprijatelje, nije ih malo Grad Nis, svi cemo , vec smo svi protiv tebe. Stvaraj, ako si sposoban a ne otimaj i gasi. Istaknuti radnik kulture u Nisu i sve moje kolege su istog misljenja. Ne damo ono sto smo stvorili i godinama negujemo.

  • Poznavalac

    21. decembar 2013 | 06:51

    Tasovac siri dogmu da je kultura samo ono sto rade drzavne institucije. To je povratak u 19. Vek.

  • 032

    20. decembar 2013 | 22:08

    I treba da tuže. Ostali smo bez Exita, sad treba i bez Nišvila da ostanemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA