MINISTAR RADULOVIĆ: Propadamo zato što najbolji hrane i izdržavaju najgore!

- Zakon o radu služi za zaštitu prava radnika, ne za tovarenje socijalne politike na teret poslodavaca. I ne služi za zaštitu viška zaposlenih u javnom sektoru i partijski zaposlenih kadrova u državnoj administraciji - napisao je na Fejsbuk profilu ministar Saša Radulović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Klasni neprijatelj
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirjana

    25. decembar 2013 | 12:13

    Zakonom o radu poslodavci nisu nicim osteceni, jer oni dodatnim Ugovorima obavezuju radnike na sve sto oni zele, a protivno postojecem zakonu, a to je Ugovor o cuvanju poslovne tajene, pa Ugovor o prekovremenom radu i obaveza da ces raditi kako poslodavac nalaze mimo Zakon o radu. Problem je sto dajete poslodavcima kredite bez polrica, sto od njih uzimate ispod zita, a zaista ne znam sta njima jos nedostaje za jos jedan kamion, avion, ulicu..... Radulovic treba samo da primeni Zakon kako prema privatnicima tako i prema drzavnim firmama. Sto agencijama ne svedu plate na platne razrede kao i svoj drzavnoj administraciji. Pricamo o polupraznoj ili polupunoj casi.

  • Bravo ministre

    24. decembar 2013 | 12:32

    Živo me interesuje koji mozak može svariti gomile gluposti koje lansira ovaj čovek. Mnogo su smešni ovi "privatnici" koji misle da svojom kafanom, STR-om ili kladionicom drže nekoga na grbači. Svima je loše jer kupovna moć stanovnika rapidno opada, a ovaj nam može obećati samo dalji pad. Svima je loše jer nema proizvodnje; jedina zdrava proizvodna privatna privredna aktivnost je samo poljoprivreda, nažalost (ako i nju ne udavimo). Naravno, ovde je i taksista privatni preduzetnik sa mikropreduzećem. G. ministre, bez pokretanja proizvodnje novih, strateški odabranih, dobara koja će imati svoje kupce, đžaba pričamo o privredi. To je Vaš posao!!! To što jedni drugima prodajemo mobilne telefone i polovna kola - to je smešno!

  • Klasni neprijatelj

    24. decembar 2013 | 07:15

    A za ovih godinu i kusur vlasti,za koliko se SNSovaca obogati taj drzavni aparat? Cirka 200000... i jos se broji. Kazu da je problem da iz drzavnog aparata isteraju stare partijski zaposlene radnike. Jasta da je to problem. Samo ne kazu da se i tako upraznjena radna mesta odmah popunjavaju sa SNSovcama. Ovaj majstor je demagog i sarlatan,a kao takav i opasan. Pooojma on nema sta prica,non stop ponavlja neke napamet naucene floskule. A narod ko narod. Veruje... i posle,neko drugi nam kriv. Sps za sve lose optuzivao komuniste pre njih. Dos optuzivao sps, Radulovic zivo blato,osinje gnezdo i Dinkica... PITANJE JE:KO ZIVI LOSE,A KOME JE DOBRO?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA