Učitelj obrijao glavu kako bi deca prestala da se smeju bolesnom dečaku (FOTO)

- Mahan je izolovan nakon što je zbog bolesti oćelavio, nestao je smeh s njegovog lica i bio sam zabrinut za njegove ocene. Stoga, odlučio sam da obrijem glavu kako bi mu pomogao da se vrati na pravi put - napisao je učitelj

  • 12

Iranski učitelj Ali Mohamadian (45) postao je nacionalni heroj i apsolutni hit na društvenim mrežama nakon što je u znak solidarnosti sa bolesnim učenikom obrijao glavu. Mohamadian se na ovaj potez se odlučio nakon što je primetio da deca u razredu ismejavaju bolesnog Mahana Rahimija.

Iranski lekari ustanovili su da mali Mahan ima problem s imunitetom, iako nisu sigurni od čega tačno boluje. Saradnja sa doktorima iz Nemačke mogla bi im pomoći kod dijagnoze, piše "The Guardian".

- Mahan je izolovan nakon što je zbog bolesti oćelavio, nestao je smeh s njegovog lica i bio sam zabrinut za njegove ocene. Stoga, odlučio sam da obrijem glavu kako bi mu pomogao da se vrati na pravi put - napisao je učitelj nakon što je na "fejsbuku" objavio fotografiju.

Naravno, usledile su hiljade lajkova, a Ali je preko noći postao nacionalni heroj. Gostovao je u brojnim emisijama na televiziji, primio ga je i ministar obrazovanja, a lično ga je pohvalio i predsednik Hasan Rohani koji je odlučio da finansijski pomogne u lečenju dečaka.

Međutim, ništa ga od toga nije obradovalo kao reakcija njegovih učenika koji su u znak solidarnosti takođe obrijali glave i ismejavanje pretvorili u podršku bolesnom drugaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA