KOMŠIJE: Budimira dotukla smrt deteta posle skoro dve decenije!

Direktor Medicinske škole u Zaječaru Budimir Kostić koji je pucao u svoju ženu iz lovačke puške, a zatim u sebe, lečio se na psihijatriji poslednjih nekoliko meseci zbog smrti sina koju je teško podneo

  • 0

Smrt sina Branka Kostića, rođenog u julu 1994. godine, uzrokovala je loše psihičko stanje Budimira Kostića, koji je jutros pucao u suprugu Branu, pa u sebe, leči se na psihijatriji poslednjih nekoliko meseci.

Sin Branko imao je srčanu manu zbog koje mu je hitno bila potrebna operacija u inostranstu, a roditelji su mesecima pokušavali da sakupe novac, ali mladić je ipak preminuo.

- Budimira je sada u kriznim godinama stigla smrt deteta i to je sigurno uslovilo njegove psihičke probleme. Smrt deteta je potreslo celu porodicu. Stariji sin T. K. je istetovirao ime preminulog brata na grudima, odmah pored srca. Užasno teško im je svima pala smrt malog Branka - kaže komšija porodice Kostić.

Bračni par Kostić bio je uvek pozitivan i nasmejan, kao i svuda rado viđen. Budimir je uvek veseo, nasmejan i veliki šaljivdžija, a ljubav kao njihova ne viđa se, ovo što se dogodilo danas je veliki šok za sve nas, dodaje komšija.

Dugogodišnje komšinice Marija Mirković i Natalija Branković kažu da su lepo živeli i jedni drugima izlazili u susret kada je trebalo. Marija kaže da je poslednjih mesec dana kod njenih sinova dolazio stariji sin Kostićevih da pozajmi po nešto (cigaretu) i da se žalio da mu je teško jer je majka otišla iz stana kod svojih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA