MOLI FACEBOOK: Pustite mi Look Back preminulog sina (VIDEO)

- Samo želimo da vidimo njegov video, to je to. Ne moram ni da uđem u njegov profil ako vi možete ući i napraviti film - apelovao je otac preminulog dečaka

  • 0

Dok veliki broj korisnika Facebook uživa u Look Back snimcima, jedan otac koji je izgubio sina poslao je emotivnu poruku Marku Zakerbergu, moleći ih da mu dozvole da vidi video svog preminulog sina.

Džon Berlin, iz države Misuri u Americi, zamolio je na kanalu Youtube da mu se dozvoli da vidi Look Back video sina koji je preminuo.

- Samo želimo da vidimo njegov video, to je to. Ne moram ni da uđem u njegov profil ako vi možete ući i napraviti film. Znam da su slabe šanse, ali nije važno, samo želim da vidim video mog sina, njegovo ime je Džesi Berlin, molim vas pomozite mi - kaže Berlin čiji je sin umro u 21 godini, 28. januara 2012. i dodao da je već pokušao da kontaktira Facebook.

Pošto su video preuzeli Reddit korisnici i podelili stotinama hiljada puta poruka je stigla i do Facebooka koji je saopštio da će Look Back snimak biti prosleđen porodici Berlin koja se zahvila svima koji su podelili njegov video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA