Narko dileri masakrirali celu porodicu u Gvatemali!

Više naoružanih napadača upali su u kuću porodice i ubili šestoro odraslih, tromesečnu bebu i petogodišnju devojčicu. Mesto gde se dogodilo ubistvo je poznato po švercu kokainu

  • 0

Osmoro članove jedne porodice, uključujući bebu i jednu petogodišnju devojčicu, ubijeno je u njihovom domu u severnoj Gvatemali u regionu koji je poznat kao teritorija narko dilera, saopštili su zvaničnici.

Više naoružanih napadača upali su u kuću porodice i ubili šestoro odraslih, tromesečnu bebu i petogodišnju devojčicu u oblasti Peten, oko 370 kilometara severoistočno od prestonice Gvatemale, naveo je portparol vojske, prenosi Rojters.

Dodao je da su svi ubijeni hicima iz vatrenog oružja. Zvaničnici još nisu sigurni koji je motiv ubistva i za sada niko nije uhapšen u vezi sa ovim masakrom. Oblast Peten gde se dogodilo ubistvo graniči se sa Meksikom i poznato je da je koriste narko dileri za šverc kokaina, podseća Rojters.

U maju 2011. pripadnici ozloglašenog meksičkog kartela Los Setas odrubili su glave grupi od 27 farmera u istoj oblasti zbog spora sa vlasnikom farme oko maršruta za šverc narkotika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA