Koštunica: Ekonomija političke neutralnosti

DSS na predstojeće izbore izlazi s konkretnim ekonomskim programom i razvojem Srbije u narednih pet godina, kaže lider te stranke Vojislav Koštunica

  • 3

Demokratska stranka Srbije započela je danas izbornu kampanju predstavljanjem "Programa razvoja Srbije do 2014. do 2019 - ekonomija političke neutralnosti". Krajnje je vreme, rekao je lider DSS Vojislav Koštunica, da Srbija prekine "politiku evropskih integracija".

On je poručio da ta stranka na predstojeće izbore izlazi s konkretnim ekonomskim programom i razvojem Srbije u narednih pet godina i da on polazi od toga da je moguć oporavak zemlje u osloncu na našu privredu, a ne na "briselsku birokratiju".

Prema njegovim rečima, u osnovi programa je saradnja sa svima, dodajući da je cilj Srbije povezivanja ekonomske, političke i vojne neutralnosti - sloboda.

- U osnovi našeg državotvornog programa je sloboda Srbije kao države, njenih građana i ekonomija - istakao je on.

Na skupu je govorio gost iz Rusije Artjom Turov, član Generalnog saveta Jedinstvene Rusije, vladajuće ruske partije na čijem je čelu Vladimir Putin, s kojom DSS ima potpisan sporazum o strateškom partnerstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gunner

    9. februar 2014 | 18:54

    Ziveo dr Vojislav Kostunica,ziveo DSS recite ne EU,reci te ne SNS.

  • Наташа

    9. februar 2014 | 23:49

    Реците ДА правопису ;)

  • Ssy

    10. februar 2014 | 16:41

    Koštice ispari.... Nemogu da te gledam laprdalo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA