Maturant (55) postavljen za direktora preduzeća u Pazovi!

- Komisija je sprovela izborni postupak ocenjivanjem stručne osposobljenosti kandidata, analizom dokaza priloženih uz prijavu, usmenim razgovorom i testiranjem opšteg znanja - piše u obrazloženju imenovanja

  • 10

Dragiša Lajović (55) je direktor Javnog preduzeća "Urbanizam" u Staroj Pazovi kao maturant, sa nesvršenom gimnazijom. Na rešenju o njegovom imenovanju, uz Lajovićevo ime stoji stoji da je "maturant gimnazije" i pri tom, jedini sa regularnom prijavom, objavio je "Alo".

- Na konkursu je blagovremeno podneta jedna potpuna i razumljiva prijava, i to kandidata Dragiše Lajovića... Polazeći od obaveze ocenjivanja i rangiranja kandidata, komisija je sprovela izborni postupak ocenjivanjem stručne osposobljenosti kandidata, analizom dokaza priloženih uz prijavu usmenim razgovorom i testiranjem opšteg znanja i utvrdila rezultat za kandidata - piše u obrazloženju u kom se ne navode konkretne ocene.

Skupština opštine raspisala je javni konkurs 25. juna 2013. godine u kom se jasno navode uslovi za imenovanje direktora - visoka, viša, i tek na kraju srednja stručna sprema, prenosi Alo.

Lajović je direktor u "Urbanizmu" još od 2009, a novim rešenjem samo je formalno prestao njegov status vršioca dužnosti. Član je rotari kluba u Staroj Pazovi i kadar Jedinstvene Srbije.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    12. februar 2014 | 07:03

    Pored toga što je maturant čovek je po profesiji šaner u penziji a od uspostavljanja višestranačja bio je član skoro svih stranaka. Ekstremno antipatičan i arogantan a nadređen je fakultetski obrazovanim mladim ljudima. Ali to je samo Srbija

  • mm

    12. februar 2014 | 02:50

    Taman pomislim da sam sve vec video u Srbiji al uvek nesto totalno iznenadi i ostavi me u razmisljanju gde ja to zivotarim.

  • Partybreaker

    12. februar 2014 | 01:11

    Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo...kad su nam ovakvi, I jos mnogo gori na celnim pozicijama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA