Ženu tukao pred socijalnim radnicima pre nego što je pokušao da je zakolje!

Slađan Dabižljević, koji je pokušao lovačkim nožem da zakolje bivšu ženu Marijanu, prvo je tukao njenu ćerku iz prvog braka, a onda je počeo i nju da maltretira. Marijana je bila i u sigurnoj kući s decom

  • 1

Slađan Dabižljević, koji je pokušao lovačkim nožem da zakolje bivšu ženu Marijanu Makojević u vrtiću u Trsteniku, u Centru za socijalni rad procenjen je - kao rizična osoba.

Direktorka Centra u Vrnjačkoj Banji Sandra Miodragović, objašnjava za "Blic" da je Dabižljević uvek pokazivao znake nasilja.

- Porodicu Dabižljević smo pratili 2012. i 2013. Muž je prvo tukao Marijaninu ćerku iz prvog braka, a onda je počeo i nju. Tada su bili na medijaciji. Ali, Dabižljević je pred socijalnim radnikom počeo da udara Marijanu, zbog čega je policija intervenisala. Žena je stalno bežala od njega, pa se na kraju preselila u Trstenik. Zato smo kolegama iz Trstenika pisali da je Dabižljević osoba sklona nasilju - navodi Miodragovićeva.

Marijana je bila i u sigurnoj kući s decom i niko od njene rodbine nije smeo da zna gde je.

Iz Osnovnog tužilaštva u Kraljevu rekli su da su pre godinu dana Dabižljevića optužili za nasilje u porodici zbog napada na ćerku njegove supruge. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    27. februar 2014 | 10:40

    I pored svega, tužilac je taj napad okvalifikovao kao "nasilje u porodici"?! Treba li da je ubije pa da okvalifikuje kao ubistvo (ili po nekoj birokratskoj logici kao "ubistvo u pokušaju sa smrtnim ishodom")? Zašto tolerišete te stvari kada postoji ZAKON?! Poštujte ga, zato ste završili škole i zato ste na tim funkcijama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA