PROFESORKA IZ NOVOG PAZARA: Seksualno sam zlostavljala učenicu - i tačka!

Profesorka Nataša Prtinac samovoljno priznala sve što joj se stavlja na teret, tvrdi da je s Tužilaštvom sklopila sporazum o visini kazne

  • 4

Profesorka Nataša Prtinac iz Novog Pazara, koja je posle prijave njene bivše učenice N. T. priznala optužbe o obljubi, izjavila je danas da je time stavljena tačka na ceo slučaj.

Ona je radiju Sto plus rekla da je "samovoljno priznala" sve što joj se stavlja na teret i da je s Tužilaštvom sklopila sporazum o visini kazne.

Sada bivša profesorka likovnog u novopazarskoj Gimnaziji demantovala je pojedine beogradske medije koji su, kako je rekla, "na neprofesionalan način" preneli njene prethodne izjave.

- Time su opet naneli štetu meni i Tužilaštvu u Novom Pazaru. Ulaziti nanovo u detalje nepotrebno je, jer želim da stavim tačku na ovu priču - rekla je Prtinčeva.

Ona je uhapšena krajem januara ove godine nakon prijave njene bivše učenice T. P. koja je policiji rekla da ju je profesorica četiri godine seksualno zlostavljala.

Nataša Prtinac je u pritvoru provela oko mesec dana, priznala obljubu zloupotrebom položaja, za šta je sporazumom kažnjena na 10 meseci kućnog zatvora.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drogos

    5. mart 2014 | 11:22

    4 godine dolazila sama na sex sa profesorkom i onda je optuzila za zlostavljanje. Najveca glupost u istoriji sudstva, a profesorka je nevina, ali priznala kako bi dobila smesnu kaznu. I mene zlostavlja supruga, isto koliko profesorka ovu klinku-idiota.

  • Rey

    5. mart 2014 | 10:07

    Nekog mozes jednom zlostaviti ili vise puta i to u posebnim uslovima a cetiri gødine i svaki dan ide kuci neke stvari nikad necu moci shvatiti izgleda mnogi mnogo gledaju Americke filmlov.

  • Čučuk Stanoje

    5. mart 2014 | 13:27

    Mog komšiju tuče žena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA