Siniša Mali u poseti Atini sa grčkim privrednicima i gradonačelnikom Jorgosom Kaminisom

U okviru posete grčkoj prestonici gradonačelnik Beograda će se u ponedeljak u Gradskoj kući sastati sa gradonačelnikom Atine, Jorgosom Kaminisom, sa kojim će razgovarati o najvažnijim pitanjima o saradnji i razvoju dva grada

  • 0

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, učestvovaće od 5. do 7. oktobra na Prodexo konferenciji u Atini, jednom od najuticajnijih regionalnih skupova posvećenih izgradnji stambeno-poslovnih objekata i razvoju sektora nekretnina.

U okviru posete grčkoj prestonici gradonačelnik Beograda će se u ponedeljak u Gradskoj kući sastati sa gradonačelnikom Atine, Jorgosom Kaminisom, sa kojim će razgovarati o najvažnijim pitanjima o saradnji i razvoju dva grada.

Tokom boravka u Atini, predviđen je i sastanak sa Petrosom Mihalosom, generalnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova Grčke, koji je u okviru međunarodnog ekonomskog sektora zadužen za saradnju Grčke i Kine. Gradonačelnik će u okviru Prodexpo konferencije sastati i sa grčkim privrednicima, među kojima su i vodeći ljudi grčkih kompanija koje posluju u Srbiji (Lamda development, Grcka banka, Veropulos, Delez, Helenic Petroleum), a predviđen je i sastanak sa generalnim direktorom atinskog aerodroma janisom Paraskisom.

Prodexo konferencija se održava u Grčkoj već 15. godinu za redom, a vremenom je prerasla u regionalni događaj koji prati sva najvažnija ekonomska pitanja. Ova konferencija okuplja najuticajnije poslovne ljude, predstavnike finansijskih institucija, preduzeća iz javnog sektora, zvaničnike grčke vlade i regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA