PIROMAN SA NOVOG BEOGRADA: Bacao sam opuške po stanu, ali nisam hteo da izazovem požar!

Amir B. se sumnjiči da je opuške sakupljene na ulici palio u stanu, a zatim ih bacao na tepih, jer je bio iznerviran zbog svađe za prijateljicom

  • 0

Treće osnovno javno tužialštvo pokrenulo je istragu protiv Amira B. (31) zbog sumnje da je u subotu zapalio stan svoje prijateljice Irene O. (49) u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor.

On se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti, rekao je Tanjugu tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva Boris Pavlović. Stan Irene O. potpuno je uništen u požaru, a zbog trovanja ugljenmonoksidom stanarka sa sedmog sprata je i dalje pod lekarskim nadzorom na Vojno mediscinskoj akademiji, dodao je tužilac.

Amir B. se sumnjiči da je opuške sakupljene na ulici palio u stanu, a zatim ih bacao na tepih, jer je bio iznerviran zbog svađe za prijateljicom.

On je to priznao ali je tvrdio da nije imao nameru da izazove požar. U tom stanu, čiji je vlasnik brat Irene O. isključena je struja, zbog neplaćenih računa.

Irena O. (49) je inace stomatolog po struci, ali nije zaposlena. Amiru B. je nakon saslušanja, na predlog tuzizlaštva određen pritvor do mesec dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA