PONOVO RADI BG VOZ: Radnici "oslobodili" vozove u Zemunu!

U okviru socijalnih protesta, radnici preduzeća "Nega kola" su noćas u jedan sat iza ponoći blokirali železnički depo u Zemunu, ali su ga "odblokirali" večeras oko 19 časova, zbog čega se železnički saobraćaj polako normalizuje

  • 1

Radnici preduzeća "Nega kola" večeras u 19.00 sati završili su protest ispred tehničko-putničke stanice Zemun, nakon čega su četiri elektromotorne garniture uključene u redovan saobraćaj beogradske gradske železnice i BG Voz je počeo da funkcioniše, saopštile su "Železnice Srbije".

BG VOZ NE SAOBRAĆA: Radnici ZAROBILI 15 vozova u Zemunu, KOLAPS na prugama!

Stručne službe srpskih železnica nastoje da što brže normalizuju putnički železnički saobraćaj u glavnom gradu, što se očekuje u toku večeri.

Radnici "Nege kola", u okviru socijalnih protesta sinoć jedan sat nakon ponoći blokirali su železnički depo u Zemunu, u kojem su bile smeštene elektromotorne garniture srpskih železnica i tako sprečili njihovo jutarnje uključivanje u redovan saobraćaj, podseća se u saopštenju.

Zbog ove blokade danas nisu saobraćali vozovi iz sistema BG Voza, kao ni drugi vozovi u beogradskom železničkom čvoru u čijem su sastavu elektromotorne garniture.

"Železnice Srbije" su se ponovo izvinile putnicima zbog neprijatnosti kojima su danas bili izloženi usled blokade železničke infrastrukture u Zemunu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA