Psima do osam kilograma dozvoljena šetnja po Delta Sitiju!

Na inicijativu "Kinološkog drustva Novog Beograda", Delta siti, postao je prvi dog frendli objekat ove vrste u našoj zemlji

  • 31

U prvoj fazi realizacije projekta, psima do osam kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping molu, a ulazak im je odobrilo i više od 70 zakupaca.

Brojni zakupci odobrili su ulazak ljubimcima u radnje, a na njihovom ulazu se nalazi i nalepnica "dog frendli" kako bi bili lakše prepoznatljivi.

- Zahvaljujemo se Delta sitiju sto je prepoznao značaj naše inicijative da dozvoli psima ulazak u šoping mol sa svojim vlasnicima. U toku prve faze pravo da se nesmetano kreću po objektu imaće mali kučići, bez obzira na rasu, do osam kilograma, a sigurni smo da će nakon određenog vremena ova granica biti pomerena i za veće pse - izjavio je Goran Šarenac, predsednik "Kinoloskog drustva Novi Beograd"

Goran Šarenac dodaje da "pored ove saradnje, Delta siti je Udruženju donirao i značajnu novčanu podršku koja je iskorištena za kupovinu hrane za pse kojom naši aktivisti svakodnevno hrane nevlasničke pse, u okviru akcije "Nahranjen, a ne sahranjen", na teritoriji Novog Beograda".

(Telegraf.rs / Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milija

    18. mart 2015 | 17:13

    Eto novog radnog mesta u d sitiju, merenje pasa na ulazu hahahaha

  • nekonebitan

    18. mart 2015 | 17:12

    Bravo.Jos da uvedete da moguu autobus ali sa kartom.Sjajno!U Svajcarskoj psi mogu svuda...Napredujemo

  • Nebojsa

    18. mart 2015 | 17:08

    To je potpuno ispravno ,a ne kao i nekim farbarama ili gvozdarskim radnjama vlasnici se ljute kad ih pitate da li smete da udete sa Maltezerom. Valjda se plase da im ne pojedu robu koju prodaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA