EVO KAKO SE ZEMLJA OTVORILA USRED BEOGRADA: Ulica poplavljena za 15 sekundi! (FOTO) (VIDEO)

Ekipe Beogradskog vodovoda u najkraćem mogućem roku zaustavile su curenje vode nakon havarije koja se danas dogodila na magistralnom vodovodu u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu

  • 2

U ulici Omladinskih brigada pukla je magistralna vodovodna cev, zbog čega je došlo do velikog izlivanja vode. Usled velikog oštećenja kolovoza, otvorila se ogromna rupa, površine oko 30 kvadratnih metara.

Saobraćaj je bio kratko u prekidu, a radnici vodovoda su odmah izašli na teren i počeli da saniraju kvar.

- Sve se desilo u 15 sekundi, sve je bilo potopljeno. Jedan auto je skoro progutala rupa – kaže jedan od svedoka havarije.

HAOS I POTOP U BEOGRADU: Poplavljena cela ulica, ogromna rupa skoro progutala auto! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vlasnik automobila koji je koji je upao u rupu koja se stvorila prilikom pucanja cevi, za Telegraf.rs kaže da je video šta se događa, ali da je tada već bilo kasno da se bilo šta učini.

Iz Beogradskog vodovoda kažu da je zaustavljeno curenje vode.

Ekipe Beogradskog vodovoda u najkraćem mogućem roku zaustavile su curenje vode nakon havarije koja se danas dogodila na  magistralnom vodovodu u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Direktor tog preduzeća Svetozar Veselinović kaže da su odmah po dobijanju informacije o kvaru, radnici Vodovoda izašli na teren i pristupili otklanjanju kvara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Intenzivno radimo na rešavanju problema. Pošto je reč o velikom cevodovu u kome je u trenutku pucanja pritisak  iznosio šest bara, stvorio se veliki krater posle čega su radnici Vodovoda  u roku od pola sata uspeli da zatvore cev i vodu preusmere kako bi što manje potrošača ostalo bez vode – istakao  je Veselinović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je istakao da bi kompletan kvar trebalo da bude saniran do 22 sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA