IMA I FINIH LJUDI U SRBIJI: Beograđanin udario auto na parkingu, i onda je uradio nešto što niko nije očekivao (FOTO)

Još ima nade za ovaj svet! Šta biste drugo pomislili kad biste naišli na ono što je danas na šoferšajbni svog automobila zatekao jedan Beograđanin?

  • 37

Brza vožnja po prestonici kida živce i vozačima i biciklistima i pešacima, ali posebnno vozači znaju da prava muka dolazi tek kad treba da se uparkiraju automobili.

IMAM TRI GUME I JEDNU ISTU: Najluđi oglas za prodaju kola (FOTO)

Jedva uspete da nađete mesto za parking, i nakon završenih obaveza vraćate se po auto i vidite da vas neko čuknuo. Neko nije uspeo da se isprakira i vaš auto je platio cenu, u najboljem slučaju.

Međutim, još ima dobrih ljudi. Jedan Beograđanin je danas zatekao takav prizor kad je došao do svog automobila parkiranog na Banovom brdu, ali je zatekao lepo iznenađenje.

Na brisaču njegovog čuknutog auta stojala je ceduljica sa sledećim natpisom:

"Čuknuo sam ti kola, nisam se lepo isparkirao... Platiću ti štetu, javi mi se na broj 064/*******. Žurim, izvini!"

Foto: Facebook Foto: Facebook

Fotografija cedulje je objavljena na Fejsbuku i ubrzo je postala viralna.

Vinovnik nije bez reči pobegao s lica mesta, što od pravde, što od svoje "žrtve". On je ispao car. I kamo sreće da nas je više takvih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    15. jun 2015 | 19:59

    Na ovakvim i sličnim primerima treba da se ugledamo, i damo svoj doprinos i primer drugima da za ovaj svet ima nade da će opstati.

  • Sveta

    15. jun 2015 | 21:08

    Ovakvo ponasanje je sasvim normalna pojava u nekim zemljama Evrope, vec sam to doziveo u Svajcarskoj...ovo bi trebalo biti sasvim normalno ponasanje kod svih..

  • Super Hik

    15. jun 2015 | 22:12

    Ja sam jednom cuknuo taksistu i ostavio mu br telefona. Covek je trazio da mu platim i neku stetu od ranije i rekao tri puta vecu cenu. Pa ti budi posten.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA